La BarracaActivitatsCuina de l'HortaCom accedirContactarFotos/VideosPágina d'inici

 
       

ACTIVITATS

En contacte directe amb la natura poden contemplar-se la fauna i la flora autòctones, els usos i cultius del llauradors, les antigues sèquies i els camins pecuaris, els noms i la història de les alqueries, partides i poblats de la zona i un munt de noves experiències no gens fàcils de trobar tan prop de la ciutat de València ni, fins i tot, d'oblidar.

Si decideixes passar un dia simpàtic amb els teus amics, companys o parents en la Barraca de Montoliu, Lluny de la contaminació, el soroll i la quotidianetat, no ho dubtes, ací -a tan sols 6 kms. de València- trobaràs allò que necessites: tranquilitat, diversió i bona taula.

El Montoliu t'acostarà a un dels llocs més antics i desconeguts d'aquest verger únic a Europa que és l'Horta de València. Per mig dels seus passejos en tartana i cavalls tindràs l'ocassió de recòrrer i de gaudir del Xarco, punt de trobada ancestral dels pobles de la rodalia durant la Pasqua; com també de l'antiga Via Augusta, per la qual quedaven unides les antigues Valentia i Saguntum amb la civilització romana; veure les alqueries, algunes d'elles -cas de l'alqueria de Burgos- més que centenàries, o els antics llogarets de Teladella i Mahuella (on sembla que al s. XV hi havia un convent benedictí, el qual fou visitat pel Papa Luna, que en temps de fra Bonifaci Ferrer s'hi incorporà a la cartoixa de Portaceli); les sèquies, els camins o les sendes, i la seua peculiar toponimia; així com la fauna i la flora.

Veure Plànol ampliat

 

 

   
 
© Barraca Toni Montoliu 2004 - 2017